Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@17:09:38 GMT

ساحل فرح آباد ساری پاکسازی شد/ حال زمین خوب نیست

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۹۸۶۴

ساحل فرح آباد ساری پاکسازی شد/ حال زمین خوب نیست

ساری - طرح پاکسازی ساحل فرح آباد ساری همزمان با هفته سلامت با حضور دوستداران محیط زیست برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل برزگر رئیس مرکز بهداشت ساری ظهر یکشنبه در حاشیه طرح پاکسازی ساحل فرح آباد ساری با بیان اینکه اول تا هفتم اردیبهشت ماه هفته سلامت نامگذاری شده است، گفت: شعار امسال « پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا» است و در این هفته وزارت بهداشت برنامه های متعددی را برگزار می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سلامت دارای ابعاد مختلف جسمی، روحی، اجتماعی و معنوی است که باید به همه ابعاد آن توجه ویژه ای شود.

دکتر برزگر با اشاره به برپایی کمپین های تغذیه در هفته سلامت، بیان کرد: چادرهای سلامت نیز در این هفته دائر است که در آن کارهای تن سنجی، فشار خون و تست قند خون انجام می شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان ساری ادامه داد: در این هفته کارکنان ما در مراکز بهداشتی به هموطنان خدمات آموزشی تغذیه، بهداشت روان و ... را ارائه می دهند.

وی به همکاری معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت متولی ۲۵ درصد سلامت است و ۷۵ درصد آن برعهده سایر ادارات و دستگاه ها است و این وزارتخانه  به تنهایی نمی تواند کارهای بهداشتی را برعهده بگیرد.

دکتر برزگر آموزش و پرورش را به عنوان یک دستگاه فرهنگ ساز دانست و افزود: در سال های گذشته تفاهم نامه های زیادی بین وزارت بهداشت و آموزش و پرورش منعقد شده است که می توان راه اندازی سفیران سلامت دانش آموزی را یکی از اقدامات خوب در راستای فرهنگ سازی در حوزه سلامت برشمرد .

رئیس شبکه بهداشت شهرستان ساری ادامه داد: برای فرهنگ سازی در حوزه های مختلف باید برنامه های آموزشی را از سنین  ابتدایی آغاز کرد بنابراین  ارتباط تنگاتنگی بین معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش در امر آموزش و اطلاع رسانی وجود دارد.

وی با بیان اینکه دوم اردیبهشت ماه به عنوان زمین پاک نامگذاری شده است، گفت: همه ما می دانیم که حال زمین اصلا خوب نیست و هر جایی که پای انسان به آن کشیده شده در حال نابودی است.

دکتر برزگر افزود: امروز به صورت نمادین و با شعار « نه گفتن به پلاستیک» برای پاک سازی ساحل به دریا آمدیم زیرا پلاستیک در طبیعت ۴۰۰ سال طول می کشد تا تجزیه شود که سبب مشکلات زیست محیطی می شود.

رئیس شبکه بهداشت شهرستان ساری ادامه داد: باید فرهنگ سازی در حوزه حفظ محیط زیست انجام شود و مردم ما بیاموزند که از ریختن زباله در دامان طبیعت جلوگیری کنند زیرا مراقب از زمین به معنای حفظ سلامت انسان ها است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت